Какво казва Албена Вулева пред Методи Тодоров – водещ на „Коктейл в събота вечер”. Както знаете, Албена Вулева не дава почти никакви интервюта!

Коя е най – устата жена в момента, след теб?

- Устата не мисля, че има! Всичко се поднася тенденциозно, а не каквото е.

Защо се получава така?

- Защото е трудно да си независим от нищо и никого журналист, коментатор, водещ. Твърде много са пречките, за да бъде някой такъв и е мнооого по-удобно да си в обратната позиция и много по-изгодно.

-Кой е най-смешният тв водещ или водеща в момента на екрана?

- Еее , това е цял списък и е много дълъг. Твърде много са. Като цяло прави впечатление, че не същестувавт каквито и да било критерии за качване на дадено лице на екран. Мога да кажа, че няма лице, което да ми прави положително впечатление. Харесвах Милен Цветков, но го махнаха…

-Иван и Андрей?

- Ааа, не! Там е фамилна сага, което само по себе си е недопустимо. Отделно тях не ги харесвам още от предните им изяви в Сблъсък.

-Мнението ти за Биг брадър фемили?

- Аз принципно съм голям фен на формата, следя всеки сезон доста изкъсо. Сегашният е доста успешен, наистина намерени са такива екземпляри, които мнозина няма къде да видим в реалния си живот. Нещо като терариум. Много интересно, дори и не съм подозирала, че такива хора съществуват изобщо. Отделно провокациите, които им се подават от сценарния екип са много удачни. Браво на психолозите на предаването-добре са ги преценили.

-Какво ще кажеш за Анжелика и Радо?

- Аз ги харесвах, съжалявам, че ги изгониха, но трудно се понася , когато някой има самочувствие, самоувереност, сигурност в себе си и партньора си… хората не прощават никакви преимущества.

-Какво друго гледаш по телевизията?

- Новините

-На коя медия?

- Нова тв

-Там ти допадат най-много водещите?

- Не, не обръщам внимание на водещите, допада ми емисията им, което е добре, водещите на новинарска емисия не трябва да са натрапчиви образи.

-Като каза натрапчиви образи има ли такива, които е време да слязат вече от екран?

- Има!

-Кои?

- Гала! Чакам я с нетърпение да се оттегли.

-Не я ли харесваш?

- Не, разбира се и никога не съм я харесвала. Изключително неподходяща за водеща на ток шоу, отделно от това, наистина втръсна.

-А Слави Трифонов?


- Е, той преди още много години трябваше да се оттегли.. изтървал е момента…

-Защо го държат според теб?

- Не знам…от жалост , може би… Изненадана съм ,че го държат.

-Докъде стигна с делото срещу него?


- Делото отдавна беше прекратено поради изтекла давност и без никакъв полезен резултат в ничия полза.

-Съжаляваш ли?

- Да, разбира се, смятам, че всякаква проява на насилие трябва да си намира възмездието, преди всичко –з аконовото възмездие, но… така се получи, че трябваше да изтърпи единствено неудобството на воден срещу него наказателен процес.

-С какво се занимаваш в момента?

- С лични неща

-Защо из интернет плъзна новината, че си напуснала България и си учителка?

- Бареков е направил невъобразим скок в тематиките си, сравним единствено със скока му от Радка -Пиратка до стола на политически коментатор. Не съм напуснала България! Учителка съм по призвание в живота. Обучавам всеки докоснал се до мен.

-Как би обучила човек като Николай Бареков?

- Виж сега, времената са сложни, а той просто се опитва да оцелява, вероятни при сходни обстоятелства е пял и оная прословута песен..

-Има ли мъж до теб?

- Разбира се

-Ще те видим ли отново на екран?

- О, не зная

-Искаш ли?

- Не на всяка цена

-Пожеланието към читателите и съвет към тях?


- Ах, пожелание… това е сложно – всеки желае различни неща… Здраве и късмет, май това са опорите в живота! Съвет – да се борят за това, в което вярват и да взимат това, което считат, че им се дължи!

източник: slusham.com