Албена Вулева се завърна от Кипър, където работеше в местен хотел, но не се чувства добре в България. Тя се ожали, че лошото есенно време и мрачната столица я депресират, а слънчевият остров й липсва. „Нямам нито тонус, нито желание за живот...”, написа бившата водеща в социалната мрежа.

Риалити звездата от „Биг Брадър” казва, че по характер е оптимист, ала есенната депресия не я подминала. Когато заменила топлия Кипър с дъждовна София, настроението й рязко се влошило. Вулева почти не излизала от дома си и с носталгия разглеждала летните си снимки, спомняйки си за пясъка и морето. Поне финансовото й състояние я успокоявало, защото по време на гурбета заделила средстава, които планирала да вложи в нов проект. Тя не съжалявала за престоя си в чужбина, въпреки че работата не била лека. „Бях част от обслужващия персонал, но какво от това?! Не се срамувам! В свободното си време много се забавлявах...”, споделя Албена.

Междувременно тя продължавала се занимава с черна магия, но рядко прибягвала до нея. Предпочитала по-простите заклинания за късмет и щастие. „Мога да правя и бих направила черна магия, ако обстоятелствата го налагат, но това не се случва често. Без да има сериозна причина няма как да стане. Това е нещо, което изтощава енергията ми. Тежко занимание е, ала понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и трябва да си получат заслуженото”, разказвала е устатата блондинка. За черна магия тарифата й скачала и достигала над 300 лева, а за по-прости ритуали искала между 50 и 100. Амулетите й за късмет вървели около 15-20 лева.
Извън работните ангажименти, Вулева все още не е открила подходящ партньор за себе си и личният й живот е в застой. Тя се хвалеше, че в Кипър имала много ухажори и сред тях се откроил един, който успял да привлече интереса й, но за кратко. С него работели заедно в хотела и флиртът им кипял с пълна сила, ала Албена била наясно, че няма да излезе нищо сериозно от това. Тя гледала да си запълни свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина, а други отношения не търсела.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, бившата водеща не е афиширала връзка с друг. Тя неведнъж е споделяла, че е много разочарована от българските мъже, които по думите й са не само мързеливи, но и доста стиснати. Кандидати за сърцето й имало, но не успявали да я впечатлят. Бившият й отдавна има нова жена в живота си, ала Албена вярва, че си е самодостатъчна и не търси гадже на всяка цена.
Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше предимно с личната си дизайнерска линия за бижута „Хаял”. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая й се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото предаване „Сигнално жълто” взе апетитен хонорар за участието си в риалити шоуто „Биг Брадър”, но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова. Активният туристически сезон там обаче приключи в края на октомври и Вулева се върна от гурбет с нови идеи и планове за бъдещето, пише Уикенд.