Скандалната тв водеща Албена Вулева явно възнамерява да смени амплоато си и да започне нова професия – пилот във Формула 1.

Блондинката упорито тренира за това си начинание, като кара бясно синьото си БМВ из софийските улици, научи HotArena.net.

Преди ден русата фурия за малко да забърше случаен минувач, който пресичаше на пешеходна пътека в столичния квартал „Лозенец“. Човекът отскочил назад в последния момент и само успял да зърне Вулева как продължава напред с мръсна газ, пише в. „Всеки ден“.

„Даже не ме видя и не се постара да намали скоростта, говореше по телефона нещо много развълнувано и профуча покрай мен с поне 80-90 км/ ч. А знаете колко тесни са улиците в „Лозенец“ и колко трудно е там да се кара с такава скорост“, разказа потресеният потърпевш пред „Всеки ден“. Той не успял да запише целия номер на джигитката, единствено видял, че има три осмици.

Според запознати това даже не е бил личният автомобил на Вулева. Лъскавото возило й било дадено временно от неин приятел, защото пък колата на журналистката била развалена.

Бившата водеща на „Сигнално жълто“ обаче нямала достатъчно пари, за да отстрани повредата. Затова и използвала чуждото БМВ, с което като бясна шпори улиците малко преди влизането си във „ВИП Брадър“.