Албена Вулева люби богат турчин от половин година насам, узна HotArena.

Блондинката е на крилете на любовта откак е в обятията на 40-годишния Ерхан, с който се запознала по време на туристическа визита в Истанбул миналото лято. От тогава насам при първа възможност доскорошната стажантка на Шарлопов лети по посока на Босфора.

Скандалната журналистка е убедена, че й е писано да прекара живота си с турчин, след като за втори път сърцето й гори от силна любов към наследник на Сюлейман Великолепни. Предишната дългогодишна връзка на Вулева бе с фитнес инструктора Недик, с когото споделяха едно легло заедно приблизително 10 години.

Новия си приятел устата Албена срещнала миналата година, когато била на уикенд-почивка с приятелки в Истанбул. В малките часове на нощта дамите вдигали чашите из истанбулски клубове, където погледът на Вулева се засякъл с черните очи на Ерхан и не след дълго настъпила съдбоносната наздравица с него.

От този момент бившата водеща на „Сигнално жълто” се е виждала няколко пъти с мустакатия си любовник, като два пъти и тя го приютила в софийския си дом. Ексцентричната й майка – Людмила Захажаева, одобрила зетя и макар да бил друговерец, дала съгласието си щерка й да пристане на мюсюлманин, пише столичен седмичник.

Любовта на Вулева към новия й мъж очевидно е безбрежна, след като от месец насам блондито посещава курсове по турски език. Два пъти седмично тя посещава частна езика школа, където срича думите от турските сериали и се учи на четмо и писмо.

Албена не крие, че е готова да емигрира при първа удобна възможност към южната ни съседка, заради което подготвя езиковите си познания на поне добро разговорно равнище. За подобряването на турския си, тя зяпала и няколко сериала, снимани край Босфора.