Коронавирусът, който от вчера върлува в България, удари и по едно от най-любимите тв предавания. В понеделник, 9 март, "Като две капки вода" ще се излъчи, но без публика. Вижте какво съобщават от шоуто за имитации: "Скъпи приятели и фенове на „Като две капки вода“, във връзка с решение на Министерски съвет на Република България за преустановяване на всички масови мероприятия на закрито, ви информираме, че на 9 март, понеделник, предвиденият епизод на шоуто ще се реализира и излъчи без присъствие на публика в студиото, което е прецедент в дългогодишната телевизионна история на предаването”.

Засега не е ясно докога ще продължи забрана за провеждане на масови събития на закрито и дали и следващият епизод няма да мине без хора в залата. Междувременно Албена Вулева нападна остро забавното предаване и Хилда Казасян, която от създаването му е част от журито. "Лигавата Хилда трябва най-накрая да бъде свалена от ефир! Каква джаз певица е тя с този гласец!?", са само малка част от обидите на Вулева по адрес на талантливата Хилда. Сигнално жълтата Вулева, която в последно време се подвизава като влогър, често участва в чатове на живо, в които отговаря на въпросите на своите почитатели. Един от тях я пита какво точно мисли за Капките и Албена изля сериозна доза скандална омраза.

Оказа се, че родената в Русия Вулева не понася нито Маги Халваджиян, нито предаването му. Според нея продуцентът се мазни на всички известни личности в страната само и само да му ходят в шоуто. Тя не крие, че намира и самото студио за малко и грозно.
"Много е тъпо, бедна работа, сцената е грозна като читалище в Дупница", продължава с нападките Албена. Хапливото заяждане мина от залата, през журито, за да се стигне до участниците. Вулева признава, че половината от тях дори не ги знае кои са. Въпреки това тя успя да преглътне кофти настроението си и изръси няколко похвали по адрес на Маги Джанаварова, която, по думите й, не се справя добре с имитациите, но за сметка на това пее изключително, пише в. "България днес". Галка от Каризма също получи няколко мили думи за превъплъщението си в Мадона.

снимка:novini.bg