Наско и Антония бяха единствената двойка, която оцеля след края на пролетния риалити формат на Нова телевизия „Женени от пръв поглед".

Но ето че само няколко месеца по-късно и с техния брак вече е свършено. Новината потвърдиха ексклузивно пред „Всеки ден" и двамата злополучни съпрузи.

Наско и Антония имали сериозни разправии от няколко месеца и накрая съпругата си събрала багажа, за да се върне в дома на майка си. Оказва се, че тъщата била в основата на семейните скандали - възрастната жена непрекъснато искала пари от Наско и настоявала той да поеме всичките й разходи.



„Имахме финансови проблеми, затова дадох моята кола на Антония и започнах да ходя с градския транспорт на работа. Тя пък даде нейната на майка си, но един ден автомобилът се развали и тъщата настоя, че аз трябва да платя ремонта. Веднага тропнах с крак - как ще давам пари за нещо, което изобщо не ползвам?! Много нагло от нейна страна - последната стотинка иска да измъкне от мен. И на море искаше да я водя, аз не съм някакъв богаташ, не мога да издържам всичките роднини на жена ми", разказва откровено Атанас за драмата, която се е разиграла.



Побеснялата тъща вдигнала луд скандал на зет си пред очите на Антония, която вместо да защити мъжа си, го нагрубила и му заявила, че не става за нищо. Двете жени стоварили тежки обиди върху Наско и горкото момче не издържало - казало им да правят каквото искат, само и само да го оставят на мира. Тогава Тони си събрала багажа и заявила на доскорошния си възлюбен, че не желае да го вижда повече.

В един момент обаче съжалила за постъпката си и започнала всеки ден да звъни на Атанас по телефона с молби да се сдобрят.

„Искаше от мен да започнем от нулата, да я ухажвам, да я съблазнявам, все едно сме непознати. Честно казано, това ми се стори доста странно и налудничаво. След целия стрес, който преживях, изобщо не исках да я виждам. Казах й, че е време да продължим живота си поотделно. Очевидно е, че нямаме бъдеще заедно", вдига рамене Атанас.

Впоследствие той разбрал, че бившата му жена през цялото време го е лъгала за много неща. Тя признала пред бракоразводните адвокати, че има голям кредит, който е изтеглила още преди да се запознае с Наско, и цялата й заплата отивала за погасяването му.

„Бяхме се разбрали да играем на чисто още в началото, а не да крием един от друг. Всичко, което изкарвах като пари, го давах на Тони, плащах квартира, храна купувах, но от нейна страна не получавах нищо", с тъга споделя Наско.

Той се надява някой ден да срещне истинската любов и не крие, че откакто е обявил развода си за факт, са се навъдили много фенки, които го засипвали с покани за среща.