Актьорът, който преди няколко дни зарадва света с новината, че чака петото си дете, Алек Болдуин, се похвали, че има заклет фен и то в Белия дом.

Преди време Алек влезе в ролята на Доналд Тръмп в ефира на Saturday Night Live. Той заедно с актрисата Кейт Макинън, която бе в ролята на Хилари Клинтън, пресъздадоха президентския дебат. За света не е тайна, че президентът на САЩ не харесва превъплъщението на Болдуин, но дали може да се каже същото и за любимата му Мелания?

"Някой ми беше казал, че човек от Белия дом му е предал, че Мелания Тръмп обожава начина, по който съм влязъл в образа на Доналд Тръмп", заяви актьорът. Тя дори добавила, че това е най-точното пресъздаване на съпруга й и че според него Тръмп е раздразнен от факта, че половинката му намира скеча за забавен. Болдуин не споменава името на източника си, а от Белия дом бързо отговориха, че това не е истина.

"Това не е истина и поради тази причина г-н Болдуин не иска да посочи името на конкретен човек", съобщава Стефани Гришам, говорителката на Мелания Тръмп.

Припомняме ви, че преди повече от година Доналд Тръмп публикува в Туитър възмущението си от скеча и начина, по който Алек Болдуин е пресъздал образа му.

Текст: Woman.bg