Как социалните мрежи действат на самочувствието и защо хората превръщат реалния си живот в нереален? Отговор на тези въпроси дава новият сингъл на най-успешния български артист зад граница Alek Sandar.

"Порно"- така се казва новата му песен в стил електро-поп и дава ясна концепция за това, че колкото си по-разголен, в буквалния и преносен смисъл на думата, в социалните мрежи, колкото си по-агресивен, ставаш бързо популярен, с повече последователи и фенове.

"Битката за повече гледания и фенове в социалните мрежи е жестока и затова я определям с една дума - порно" - споделя Alek Sandar.

Новата песен на изпълнителя отново е записана в студио в Ню Йорк, смесвана в L.A. и мастерирана от Chris Behringer, който мастерира световни хитове като "Talk Dirty To Me" на Jason Derulo. Това е поредната голяма крачка в световната кариера на Alek Sandar.

В новия сингъл има участие и Аманда Лепор, звезда и стил икона на пластичната хирургия, която с преувеличените си перфектни форми изглежда по-скоро като кукла, отколкото като нормален човек. Дали Аманда ще участва и в самото видео все още се пази в тайна.

“Живеем във време, в което е по-важно колко последователи имаш, колко гледания и лайкове си събрал, отколкото твоята същност. Търсим сензацията и се стремим към перфектното, нагласеното, екстремното, за да сме най-харесваните. Животът ни е порно" - споделя още Alek Sandar.

Неговата музика е колаборация от високоенергиен поп и електро денс, повлиян от американски хип-хоп, но този път с акцент от балканската и ориенталска музика. Alek Sandar е музикален продуцент и автор на песента.

Той доби популярност в САЩ, като млад и талантлив артист-изпълнител от Европа, след успешните си концерти в големи зали като Webster Hall и Terminal 5 в Ню Йорк. Предстои до края на годината Alek Sandar да издаде още сингли за американския музикален пазар, които да утвърдят неговия успешен дебют, както и издаването на първи албум, пише signal.bg.