Любимият български модел на Томи Хилфигър, моделът на „Визаж”, певец и композитор Alek Sandar по традиция се включи тези дни в Ню Йорк Fashion Week, но този път нашенецът не дефилира на звездния подиум, а закри Седмицата на модата като диджей.

С негов Dj Set и участие на партито на дизайнерката Patricia Field и найтлайф иконата Susanne Bartsch бе закрита Седмицата на модата в Ню Йорк. Най-яркото парти за началото на годината събра в легендарния клуб Marquee в Ню Йорк, стотици топ дизайнери, стилисти, модели и хора на изкуството.

Авангардният Alek Sandar има повече от успешна кариера на модел с над 50 излизания на подиумите в Берлин и Ню Йорк, където от години дефилира и работи за имена като „Ливайс”, „Вела”, Джими Чу”, „Ричи Рич”, „Голдуел”.

Освен като модел той се изявява успешно и на музикалната сцена с хитове като „Creature in me”, I Adore You,“It Ain’t Over” в колаборация с Деси Слава. Сам определя музиката си като клубна, комерсиална и модерна и не крие амбицията си да покори в най-скоро време чартовете в САЩ.