Алек Сандър и ДесиСлава се изпокарали зверски покрай снимките на видеоклип.

Причината била обида от страна на певеца, който нарекъл русата фурия  „чалгаджийка“. Затова и българската версия на видеото не включвала нови кадри на ДесиСлава.

Според мълвата пререканията им се появили на снимачната площадка на общия им проект "Аз и ти". Близки до изпълнителите твърдят, че свадата назряла заради откровеното нежелание на Алек Сандър да снима с Деси. Като причина певецът изтъквал принадлежността на блондинката към лекия жанр. Според него тя спъвала общите им проекти да придобият по-широка публичност.

"Няма такова нещо. Не съм обиждал ДесиСлава на чалгажийка", уточнява Алек Сандър. “Това са чисти фабрикации, в които няма и капчица истина. С Деси сме в чудесни отношения. Идеята за видеото се роди спонтанно, а Деси беше в Пловдив по това време. Затова решихме да ползваме кадрите, които бе заснела на морето”, допълва изпълнителят.

Алек Сандър разкрива още, че двамата с  ДесиСлава работят по нов проект, който щял да се появи до няколко седмици в радио ефира.

Междувременно певецът се завърна в Ню Йорк, където продължава работа по дебютния си албум. Това не попречи да отдели време и да отпразнува излизането на клипа към "Аз и ти" с пищно парти в мегаполиса. Купонът дотолкова се разгорещил, че се наложило гостите да се охладят в близкото джакузи.