Алек Сандър, прочул се у нас покрай участието си в юбилейния сезон на „ВИП Брадър”, бе специален гост-изпълнител на парти на прочутата дизайнерка Патриша Фийлд.

Тя има номинация за Оскар за своята работа в „Дяволът носи „Прада” и награда „Еми” за костюмите в „Сексът и градът”.

Дизайнерката органзира свое парти по време на фестивала на изкуствата в Маями Art Basel под надслов ARTFASHION. То се състоя на последните три етажа на огромен петдесететажен необостъргач в Маями. Алек Сандър специално и лично е бил поканен от Фийлд да забавлява гостите със свои парчета.

„Нямам думи да опиша страхотния лукс в този невероятен пентахаус, в който се състоя приемът. Патриша бе супер любезна към мен, а домакините ме поканиха да остана и няколко дни след финала на ивента. Прекарахме уникално готино, не излязох от огромния басейн и джакузито на покрива и смятам скоро пак да намина, явно съм се представил добре”, споделя Алек.

Нашенецът разказва още, че на партито са присъствали много латиноамериканци и в частност колумбийски бизнесмени, които били супер очаровани от факта, че е бил звезда във „ВИП Брадър”.

„За тях това шоу е някаква религия. Разпитваха ме един час за всичко – от това колко камери има до как ходим до тоалетната вътре в Къщата”, смее се Алек. Изпълнителят бил изумен от факта как милиони се пръскали за секунди за произведения на изкуството без ничие око да мигне. Патриша Фийлд обаче му обяснила, че това е една от най-добрите инвестиции в днешно време. Двамата често се отдават на задушевни разговори напоследък, защото се оказало, че освен фенове един на друг, двамата са и съседи в Ню Йорк. „Започнахме често да пием кафе, а вече ходихме и на вечеря заедно. Страхотен човек и професионалист, за който съм щастлив, че съдбата ме среща”, разказва Алек Сандър.