Алекс Арабаджиева показа дъщеря си в Пловдив.

Щерката на Ветко и Маринела Арабаджиеви излезе на разходка със съпруга си Стайко Стайков - наследник на алкохолния бос Миню Стайков и малката Анабел, появила се на бял свят в средата на май. И половин дузина гардове, естествено, грижещи се за сигурността на внучката на две от най-богатите български фамилии.

Младото семейство, следвано от  задължителната многобройна охрана, се отби на обяд в местен ресторант. Стайко, Алекс, Анабел и техни близки се настаниха на централна маса в градината на ресторанта, за да поръчат всякакви отбрани мезета и кулинарни глезотии. Далеч от тях, за да не се натрапват, седнаха бабанките със слушалки в ушите. Охранителите не изпускаха от поглед майката Александра, докато тя буташе марковата лилава бебешка количка из двора на заведението, гукайки нежно на Анабел.

Алекс се опитваше да се скрие от любопитните погледи под огледалните си слънчеви очила. Стъпваше удобно в бели кецове, издокарана като за лежерен слънчев следобед в ефектен клин и бяла блузка. Стайко пък акцентира на хапването, докато половинката му се занимаваше с бебето им.

Източник и снимки: podtepeto.com