"Човек, когато иска нещо много силно, не го получава наготово. В това съм възпитавана и в никакъв случай не го чакам да го получа наготово". Това каза пред “Съпругите” на Нова телевизия Александра Арабаджиева, дъщерята на крупния бизнесмен Ветко Арабаджиев.

Тя разказа още за срещата си със своя съпруг Стайко Стайков и за началото на любовта им. Двамата се запознали преди малко повече от две години, пише blitz.bg. Алекс се преместила да живее при любимия си в София и веднага забременяла.

Паметливи припомнят, че сватбата между децата на две от най-богатите български фамилии – Арабаджиеви и Стайкови бе светското събитие на 2011-та година. Двамата млади се венчаха през декември, в деня на Света Анна.

Щастливото семейство се сдоби с прекрасна дъщеричка на 8 май 2012 г. Малката Анабел се появи на бял свят с перфектните мерки - 49 см и 2,9 кг.

Пред бъбривите съпруги Алекс разказа и как Стайко й предложил брак: “Бяхме на планина, с едно бъги. Слязохме за малко и той ми казва – виж, нещо тука е паднало в един храст. Аз – нищо не виждам. А той се наведе и го вдигна. Аз въобще не очаквах. Много беше изненадващо. Като видях пръстена, се разплаках. Беше като в приказките”.

“Нямах никакви колебания. Веднага казах: Да. Първата, която научи щастливата новина, беше майка ми. Пратих й снимка на пръстена”, спомня си щастливата млада дама.