Изпепеляващата любов между порноактьора Алекс Ломски и дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, явно е на път да остане в миналото.

Това поне показва рожденият й ден, който бе през уикенда.

Славея, която навлезе в Христовата възраст, посрещна празника без любимия Ломски. Вместо това тя беше с една вярна приятелка и неин роднина. И противно на всички очаквания не вдигна бурен купон. Вместо това Славея посрещна 33-ия си рожден ден в планината. Тя избра любимите й Родопи. Точно там на скалите голямата дъщеря на спортните легенди духна свещичките на специално подготвена торта. След това я наряза в пластмасови чинийки, които предвидливо беше сложила в багажа.



"Един божествен рожден ден! Посрещнах изгрева с приятел и роднина, почувствах силата и мистика на траките... обиколихме УНИКАЛНИ и приказни места. Благодаря за всички искрени пожелания, за изненадите и това, че направихте празника ми незабравим, а мен безкрайно щастлива. Обичам ви", обяви Славея.



Според близки до звездното семейство Сиракова и Ломски не са заедно от известно време. Не е ясно каква е причината за раздялата на Славея и доста по-възрастния от нея порноактьор.



Двамата бяха заедно няколко месеца. Заради нея Ломски заряза съпругата си - Еделвайс, която е звезда от филми за възрастни. Славеядори влезе в битка с нея за сърцето на любимия си. Тя засипа блондинката с куп нападки в социалните медии. Освен това не спираше да парадира с любовта им. Изненадващо всичко секна и Сиракова изтри всичките им общи снимки.