Александра Сърчаджиева увещавала половинката си Иван Ласкин за второ дете, пише „Всеки ден".

Актрисата призна в предаването на Би Ти Ви „Търси се", че двамата все по-често обсъждат дали да не увеличат семейството си с още един член. Звездите вече имат една дъщеря - София, а Васко да Гама от село Рупча има и по-голяма щерка - Люба, от първия си брак.

„Предизвиквам Иван още в мига, в който се прибере вкъщи, да ми направи едно малко сладко бебче", сподели през смях щерката на Пепа Николова.

Макар на екрана да беше представено като шега обаче, наши източници потвърдиха факта, че звездата от филма „Шивачки" буквално се е вманиачила в желанието си да забременее отново. Актрисата се притеснявала, че вече е прехвърлила 30-те години и ако се позабави още малко, ще изпусне и последния влак.



„Алекс е страхотна майка и винаги поставя грижите за малката Софи на първо място. Детето придаде смисъл на живота й, сближи я още повече с Иван. Затова тя мечтае за още едно бебенце, за което двамата да се грижат. По този начин смята, че ще го вкара веднъж завинаги в правия път и той ще се раздели с алкохола и пороците си", споделят близки от приятелския кръг на Сърчаджиева.

Докато брюнетката кипяла от ентусиазъм да дундурка още едно пеленаче обаче, Ласкин бил далеч по-резервиран по отношение на идеята да се сдобие с трето дете. Актьорът, който е известен с пиянските си изцепки и среднощни запои, не прегръщал идеята отново да бъде прикован вкъщи и по цял ден да сменя пелени.

„След като дъщеря му Люба е вече отрасла, а 4-годишната Софи ходи на детска градина, Иван има повече време за себе си и личните си ангажименти. А него това положение го устройва перфектно", коментират го колеги.