Популярният влогър и млад режисьор – Крис Захариев е новото лице на дигиталното съдържание на шоуто “България търси талант”, което стартира отново в ефира на bTV тази пролет. Миналата година на неговото място бе Алекс Петканова, но след скандала с измислената раздяла с мъжа й Даниел, явно за нея няма място в шоуто. Въпреки издънката в края на миналата година, Лудият репортер все пак ще бъде водещ на шоуто заедно с Александър Кадиев.

Захариев е с десетки хиляди последователи в социалните мрежи, милиони гледания на видеата му в YouTube, с много успешни и награждавани филми и проекти зад гърба си и големи планове за бъдещето, ще поведе зрителите на любимото шоу за таланти по bTV зад кулисите му, за още повече забавни и непоказвани моменти. Рубриката “Още от България търси талант” с Крис Захариев ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Новият водещ е само на 22 години, но със сериозна биография и опит пред и зад камера.

Освен участниците, звездното жури в лицето на Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов – син и Ицо Хазарта и водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов също ще бъдат поставени в неочаквани и смешни игрови предизвикателстава, и то не веднъж през сезона. От екипа на bTV издават, че появата на самия Крис в шоуто е съвсем неподозирана и забавна, а повече за този момент зрителите предстои да разберат скоро.