Моделът и тв водеща Александра Петканова не крие, че има корекции по тялото си, но не успява да се примири с мисълта, че още не може да се отърве от досадните белези след поставянето на силиконовите й импланти, научи ПИК. Допреди шест години жената на Лудия репортер Даниел Петканов бе с толкова малки гърди, че когато й се налагаше да рекламира бельо или бански костюми, рекламодателите трябваше да произвеждат размер XXS специално за нея.

Самата Александра обича да се шегува, че преди корекцията балконите й са били "стотинка под балатум". Петканова вече има 2 операции за уголемяване на бюста. В началото сложила 300 кубика силикон, за да изглеждат гърдите й по-съблазнителни, без обаче да са неестествено големи. След известно време обаче добавила още повече силикон и вече се фръцка с фамозните 600 кубика - двойно повече. „След корекцията на бюста имах нещо като мускулна треска, все едно съм правила повече лицеви опори. Мои приятелки казаха, че болката им е била много силна, една от тях дори сподели, че е било по-болезнено от естественото раждане", призна неотдавна Петканова в Мрежата.

От няколко дни с мъжа си Даниел моделката е на ваканция в Доминиканската република. Между десетките реклами, с които ежедневно спами профила си в Инстаграм, Александра намери време да отговори на въпроси на своите фенове. Попитаха я кое е най-големият минус на силиконовия бюст. А тя дори показа със снимки недостатъците на този вид пластични операции - това, че обикновено остават белези."Мисля, че недостатъкът е само един - белезите. Преди шест години направих тази интервенция, си имам белези и до ден-днешен. Казват, че при някои се заличават, може би е до кожа", коментира пред последователите си Александра.