Жената на лудия репортер Дани Петканов - Александра провокира почитателите си в социалната мрежа. Красавицата, която е носителка на няколко титли "Мис" обяви публично най-новото си амплоа за музикалната сцена, видя HotNews. Изявата й на певица съвпадна и с личния й празник, а именно навършването на 25 години.

Петканови избраха име за сина си

"Happy Birthday to me! Вместо вие на мен обаче, аз на вас съм ви подготвила изненада! Знам, че не сте предполагали, че мога да пея... ама в днешно време не е задължително, за да си певица", заяви Сашка. Брюнетката прикани феновете да се абонират за канала й в YouTube - Mama Model, за да чуят и видят съвсем скоро какво забавно видео са си спретнали с Дани. "Предположете кой е българския хит, на който направих пародия", заинтригува аудиторията Алекс.

Наред с певческите си изяви, г-жа Петканова всеки момент трябва да роди своя първи наследник. Според предполагаемите имена на очаквания син е Филип, стана ясно неотдавна от коментари на двойката във Фейсбук. Ето и с каква снимка ни провокира бъдещата мама тези дни...