Скандалното семейство Даниел и Алекс Петканови достигна ново дъно в старанието си да трупа популярност и кликове в социалните мрежи. Двойката е на ваканция в Доминикана и не се поколеба да "зарадва" почитателите си с идиотско клипче, граничещо с откровената порнография. В краткото видео Александра върти дупе на плажа и ръси пясък изпод банския си, като половото й органче е добре видимо за всичко онези, които не са имали удоволствието да го гледат на живо, които май не са чак толкова много. В друго видео пък те разменят интимности в навечерието на Свети Валентин.


Коментарите на последователите на Петканова, които са близо половин милион, изразяват основно погнуса от разпасаното й поведение. По-далновидни читатели питат двойката какво ли ще си мисли за тях синът им Габриел, когато порасне достатъчно, за да гледа изявите им в медиите.

Петканови имат навика да правят личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу. Александра прибира около 3 бона за рекламна публикация в инстаграм. Почивката на Петканови в Доминикана също е с рекламна цел. Семейството промотира туристическата агенция, която им уредила пътуването. Според запознати екскурзията им излязла почти без пари, защото разходите им били поети от туроператора в замяна на реклама. Интересно какво ли си мислят от агенцията след поредната изцепка.

източник:lupa.bg