Алекс Петканова, която през уикенда бе гост в една от рубриките на Мон Дьо, го показа като доста суетен и леко неадекватен телевизионен домакин, видя Hotnews.bg. Бившата брадърка пусна в социалните си мрежи снимка от гостуването, на която ясно се вижда как той се е изпънал смешно на пръсти, за да изглежда по-висок от жената на Дани Петканов.

Явно е пропуснал да прочете цялата информация за нея, от която щеше ясно да разбере, че Алекс е една от най-високите ВИП-аджийки у нас и дори е била изгонена от конкурса мис България, защото щяла да стърчи над всички. Мон Дьо обаче остава с надеждата да се извиси над нея, затова се е напрегнал като балерина на палци, но все пак неуспешно. Фенове на Алекс обаче веднага го забелязаха и яко се забавляват с неестественото му поведение.

Иначе при гостуването си Алекс призна в интервю пред суетния Мон Дьо, че е била готова да се разведе с Даниел Петканов. „Бях намерила къде да се изнесем с детето – събрах багажа и малко преди да тръгнем, малкият се разболя и трябваше да се откажа“, призна Алекс. И сподели, че пукнатините в отношенията между нея и известния като Лудия репортер Дани са се появили на третата година от брака им