Певицата Алекс Раева, която се снима в ролята на Нина Роси от сериала "Седем часа разлика", имала екстрасензорни умения, твърдят нейни близки.

Тя много често сънувала пророчески сънища, които се сбъдвали. Преди много години на днешната звезда й се присънило, че баща й - актьорът Илия Раев, пада от стената на язовир "Искър" и се дави.

Кошмарът се повторил няколко пъти. Минало известно време и Раев бил поканен да участва в снимките на италианска продукция край роден язовир, пише blitz.bg. Александра настоятелно помолила татко си да откаже ролята, за да не би кошмарите й да се превърнат в реалност. Баща й обаче не могъл да устои на съблазнителния хонорар и заминал с италианския екип. За зла беда по време на снимките се подхлъзнал и полетял в дълбоките води на язовира. Само навременната намеса на добри плувци от екипа го спасила от удавяне.

Наскоро се заговори, че Алекс Раева се е вслушвала в пророческите си сънища и по друг повод. През 2004 година тя била бременна от Слави Трифонов, с когото поддържала тайна любовна афера. Когато разбрала, че носи дете, Раева сънувала, че е самотна майка и няма пари да купи храна на рожбата си. Притеснена от кошмарния сън, Алекс самосиндикално решила да направи аборт, тъй като и без това се чувствала твърде млада, за да прекъсва кариерата си. След като научил за пъкленото събитие, Трифонов завинаги отсвирил любимата си, макар и да не я изгонил от екипа си.

Освен че има екстрасензорни умения, бившата беквокалистка на Слави е и доста депресивна. Тя изживявала много тежко краха на любовите си с Дългия и с бизнесмена Камен Атов. След раздялата си с Атов доста време пазела леглото и се лекувала с мощни антидепресанти.

Сега певицата е щастлива с последната си любов диджей Дончо, който се разведе заради нея. Единствената драма между влюбените е фактът, че по договор с продуцентите на "Седем часа разлика" Алекс няма право да забременява до следващото лято.