Певицата Алекс Раева споделя, че новият й любим – DJ Дончо, я прави истински щастлива.

„Промени погледа ми към любовта, сега я живея по-спокойно, няма я тази напрегнатост – ох, сега какво ще се случи, дали няма да се нацупи. Все едно сме живели заедно много дълго, но сега караме най-бурния период от любовта си – имам й спокойствието, но и целия й огън. Той е много амбициозен, което ми харесва. Не мога да живея с човек без потенциал, въпросът не е само да имаш пари. Ние двамата имаме много общо в развитието си“, разкрива изпълнителката в новия брой на списание „Максимум“, цитира bliasak.bg.

„Той е човек, на когото можеш да разчиташ, което за жена на 30, която мисли за деца и семейство, е много важно. Намирам у него качествата, които бих искала да притежава бащата на децата ми. А пък и очите му са много хубави и мисля, че ще стоят добре и на децата ми“, с усмивка споделя Алекс Раева.

*Алекс Раева (Снимка: сп. Максимум)

Освен за DJ Дончо брюнетката разказва и за предишната си връзка с предишния си приятел Камен Атов, която приключва с драматична раздяла.

*Алекс и DJ Дончо (Снимка:perfekten)

„След нея ми трябваха няколко месеца, докато стана от леглото, бях в много сериозна депресия. Сега осъзнавам, че сама съм причинила повечето си рани. Аз съм прекалено доверчива и сама си рисувам приказки, вкарвам се във филми и след това много страдам. Човекът си е бил такъв от самото начало, просто аз съм го виждала с други очи. Грешката ми е, че съм останала след първото разочарование, аз съм се съсипвала, лъгала съм се, че мога да променя нещо“, спомня си певицата.

 Певицата откровено споделя, че вече намира смисъла на живота в малките неща и не може да повярва, че парите, които е могла да вложи в екскурзии преди време, е похарчила за скъпи маркови обувки.

*Алекс Раева (Снимка: сп. Максимум)

Снимка(водеща): Костадин Кръстев-Коко