След успешното лятно турне на Алекс Раева с един от най-популярните български DJи за последните 10 години - Dj Doncho, те атакуват музикалната сцена с нова песен и нов видеоклип.

Парчето се казва Revelation и е създадено от Dj Doncho. Песента е изцяло издържана в стилистиката на модерното клубно звучене. Видеоклипът ще бъде представен ексклузивно днес 15.11.2010г. от 23.30 часа в предаването „Господари на ефира" по bTV.

По този проект Алекс и Dj Doncho работят изцяло с нов екип. Заснемането на видеото е дело на талантливия фотограф Костадин Кръстев - Коко и Жоро Петков, а постпродукцията и монтажа са на Адриана Янкулова.

Във видеоклипа Алекс Раева показва няколко коренно различни и нестандартни визии. Тя залага на ексцентрични тоалети, изработени от авангардната дизайнерка Мира Бъчварова. За една от визиите на Алекс е използван специален грим, който в момента е голям хит на всички световни модни събития и ревюта. Той е дело на Мария Станкович, а за прическите се погрижи топ коафьора Жоро Петков.