По време на кастингите на музикално шоу № 1 в неделя, от 20:00 ч. по NOVA почитател на стендъп комедията ще получи предложение от Алекс Раева да стане нов ко-водещ в X Factor.

Преди да вземе решение, кандидатът за „Сътворението на звездите“ ще се опита да впечатли Саня, Заки, Любо и Криско с китара, малко музика и много хумор. Дали това ще се окаже достатъчно за авторитетното жури, ще стане ясно в нощта на кастингите по NOVA.

Дует на сцената и в живота ще замае жури и публика с вокал и присъствие в музикално шоу № 1 - X Factor. Влюбените таланти, решили да се явят в последния момент на кастинг, ще предизвикат силни емоции, които ще изненадат дори и самите тях.

На сцената ще стъпи и 20-годишният Теодор Стоянов, който очаква своя миг в шоуто от години. След тежка операция на зрението сега той е готов да се срещне с предизвикателствата на голямата сцена. Новата Лейди Гага ще се появи в лицето на кандидатка с нестандартно амплоа.

Единственото, което звездното жури ще успее да научи е нейният псевдоним и неизчерпаемо желание да пее. Силното женското присъствие ще бъде допълнено от кандидатка, завърнала се от Норвегия. Дамата ще се опита да убеди жури и публика, че музиката е най-доброто средство за изразяване.