Певицата Алекс Раева бяга от опцията за кариера в телевизионното кино.

След като изигра манипулативната Нина Роси в „Седем часа разлика”, тя не е получавала оферти за роли на малък екран.

Отдава го на факта, че продуцентът на драмата Маги Халваджиян приключи отношенията си с bTV и премести екипа си в Нова, а там производството на БГ сериали не е приоритет.

„Не съм сигурна, че бих се захванала с такова нещо отново. Израснала съм в актьорско семейство, но не мислех, че заснемането на една сцена изисква толкова къртовски труд. Това е сложна работа. Актьорският свят е много уморителен”, сподели за „Монитор” водещата на X Factor.



Преди старта на големите концерти в шоуто Алекс се надява с любимия й DJ Дончо да успеят да се гмурнат в Червено море. Плавници за Египет тя стяга за 16-и път.

С хаус продуцента вече са изучавали подводните красоти на Бали, Сейшелите, Куба и Мозамбик. Въпреки натоварения график на снимки и клубни участия с Дончо Алекс не спира да тренира всеки ден.

„Правя комплекс аеробни упражнения вкъщи. Действат ми много енергизиращо. Не приемам спорта като задължение станал ми е навик като миенето на зъбите”, обясни певицата. До месец с Дончо ще пуснат новия си сингъл.

Just Dance, който вече си има и видео, дело на Костадин Кръстев-Коко. „Ще загатна само, че в него се вихрят професионални танцьори, този път не се кълча аз”, усмихва се Раева.