Алекс Раева, която освен в амплоато на певица, се появи още като актриса и водеща на "България търси талант", разкри, че е много близка с колежката си от риалитито Мария Игнатова.

"Като водеща се чувствам много добре, особено в тандем с Мария Игнатова - ние сме като сестри, имаме еднакво чувство за хумор и е изключително забавно и интересно да работим заедно. Импровизацията е голямо предизвикателство, особено когато предаването е на живо", споделя Алекс Раева в новия брой на списание Harper's BAZAAR, пише bliasak.bg.

Що се отнася до амплоато й на актриса, нещата са малко по-различни.

"Трябва да призная, че като актриса ми е много по-трудно. Първо, аз не съм актриса. Това е нещо, което се учи, така че аз не бих се осмелила да се нарека такава. Второ, това е много трудоемка работа, отнема време, а аз съм шугава, мисля, че в Плевенския край се използваше тази дума за човек, който не може да стои дълго на едно място. А това е седене на едно място по цял ден, снимане на един кадър по безброй гледни точки. Въобще не е така, както го гледаме по телевизията", разкрива още сексапилната брюнетка.