Алекс Раева е пример за успешна и красива изпълнителка, която дори и американците забелязаха наскоро. Половинката на DJ Дончо споделя своите тайни за красива фигура и кожа.

Певицата е известна със своята страст към дайвинга, по която се пали преди няколко години. Сега тя използва всеки свободен момент, за да се наслади на любимото си хоби с любимите си хора. Този спорт обаче има своите рискове.

"Когато отивам да се гмуркам, прекарвам една седмица на лодка. Няма как да се скрия от слънцето. След неколкократно влизане и излизане от водата лицето ми е изгоряло и изсъхнало. Задължително се мажа с пречистен зехтин. За козметиката съм на мнение, че жените трябва да започнат превенция от рано, а не когато процесът вече е необратим",  споделя певицата и актриса.

Тя предпочита луксозната козметика, защото няма друг начин да запази лицето си младо
"Да, мажа се със зехтин, но тази бабина рецепта съвсем не е достатъчна". Алекс е почитателка на естествения вид, защото се е наситила на тежкия грим.

"Нямам търпение след края на ангажиментите си това лято да замина за Индонезия, поредната дайвинг дестинация. Отскоро се вълнувам от пещерно гмуркане, заради което мечтая да посетя Мексико – там са едни от най-големите пещери в света", разказва за страстта си чаровницата.

Раева поддържа фигурата си изцяло със спорт, пише blife.bg.

"Голям чревоугодник съм, не си падам по стриктните диети. Отскоро замених редовния фитнес с американската програма Power 90 Extreme, която се провежда в рамките на 3 месеца. Тя е изключително тежка – използва се за стимулиране тренировките при войниците. Сега правя по 100 лицеви опори наведнъж и най-важното – след подобно натоварване мога да ям каквото си поискам"