Певицата Алекс Раева призна, че дебютът ѝ в майчинството е бил изпълнен основно със страх да не нарани дъщеричката си Лия. Бебето вече е на пет месеца, а бившата вокалистка на „Ку-ку бенд“ следва изцяло нуждите му – кърми и гушка, когато мъникът пожелае. „Когато си на 39 години, си малко уплашен, аз даже се притеснявах да не я счупя. Баща ѝ има опит с две деца, той ме успокоява. Тя си ляга в 20.30 и става в 9 сутринта, не знам с какво съм го заслужила.“, сподели пред bTV Раева.

Hotnews.bg припомня, че мъжа до Алекс е чиновникът от комисията за защита на потребителите Любомир Палаханов. Благоевградчанинът не можа да стане общински съветник в родното си място, но активно се интересува от проблемите му. Той има 12-годишна дъщеря и син от първата си жена Ваня, която все още живее в Благоевград. Алекс и Любомир пък са в София. Бившата водеща не се определя като строга майка, каквато била нейната родителка и затова се надява двете с Лия да бъдат по-отворени във връзката си.

„Детето трябва да може да дойде и да каже какво иска, да споделя с родителите си”, обясни тя. Затова и не държи бебето на строг режим с лягане и хранене по часовник, а се е оставила Лия да я води. Много разчита на съветите на таткото за отглеждането на малката, а той помага всячески в грижите за бебето. Затова Раева вече смело се връща към сцената, като й предстои концерт на 8 февруари в "Зала 3" на НДК, а после и участие в новото шоу на Мария Игнатова.