За първи път в телевизионен ефир, в откровено интервю на Мон Дьо за „Събуди се”, водещата на X Factor Алекс Раева разкри, че е прекратила дългата си връзка с DJ Дончо.

„Не сме заедно от вече две години. Но отношенията помежду ни са прекрасни и затова всички мислят, че все още сме двойка”, разкри Алекс.

Тя каза още, че и в момента има мъж до себе си, на когото вярва безусловно.

„Много стари познати сме. Просто сега се открихме”, сподели водещата.



Певица, актриса, художник по образование, дизайнер на дрехи, а сега и телевизионна водеща, Алекс никога не е стояла в периферията на т.нар. български шоубизнес. Това обаче винаги е поставяло много въпроси относно личното й пространство.

„Щастлива съм, защото обичам това, което правя. Но не обичам известността”, споделя Алекс в откровен разговор с Мон Дьо.

„Този комфорт, който ми дава воденето с Мария Игнатова е изключително удоволствие. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две жени водещи на този свеотвноизвестен музикалне формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с английския X Factor. Според тях това е прецендент”, разкри Алекс Раева.



Очарователната дама разказа пред камерата на NOVA за страстта си по гмуркането, за любовта и за домашното насилие, на което е била подложена от един от бившите си приятели.

Почти два месеца след смъртта на баща си - големия български актьор Илия Раев, водещата говори за последните му три години, в които той се опитва да пребори рака.



„Бях на гмуркане в Судан, когато ми казаха, че е починал. Последните му думи към мен бяха: „Още малко ми се живееше…", разказва през сълзи момичето с белогвардейски корени, на което в този живот му се налага от време на време да минава през огнен обръч.

„Сега се чувствам една щастлива дъщеря на един достоен човек”, каза още Алекс.

Външна снимка: Dilian Markov, "Жената Днес"