Алекс Раева, бивша певица на Слави, усилено учи сценарии и диалози тези дни, научи "Стандарт".

Тя ще блесне в ново амплоа като актриса в поредното предизвикателство на Магърдич Халваджиян, сериала "Седем часа разлика". Явно кръвта вода не става и Алекс иска да поеме по стъпките на родителите си. За поредицата пред родна камера се завръща Ваня Цветкова.

С двете дами ще си партнират любимият театрал и водещ на "Господари на ефира" Малин Кръстев, актьорът Симеон Лютаков, както и Георги Стайков, Мария Статулова, Калин Сърменов и Ники Сотиров.

"Седем часа разлика" е съвместна продукция между bTV и "Глобал Филмс". Сериалът ще се върти в праймтайма на телевизията, а сюжетът е вдъхновен от истински случаи. Действието се развива в София и Ню Йорк. Там живеят членовете на две български семейства.

Разделението и личните конфликти между тях са породени не само от часовата разлика, но и от разликата в поколенията, любовта и омразата, политиката и икономиката, пропастта между богати и бедни.

Режисьор на "Седем часа разлика" е Магърдич Халваджиян. Главни сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. Главен оператор е Силвестър Йорданов.