Александра Раева има златен талон като примерен шофьор, пише „Всеки ден". Певицата е отличен водач и има страхотни реакции на пътя, на които биха завидели дори опитни водачи с дългогодишен стаж, твърдят запознати. Бившата вокалистка от „Шоуто на Слави" и интимна приятелка на Дългия има книжка от 15 години, като последните 6 нямала нарушения и затова, както позволява законът у нас, тя се е сдобила със златен талон.

От малка Алекс си падала по екстремните спортове. Обожава ските и обича да се гмурка. Отскоро тв водещата има ново амплоа - тя е навигатор на известния пилот Васил Жеков. Само преди дни двамата участваха в рали „България" и макар че отпаднаха заради лека катастрофа, Раева не съжалява за изпитанието и се готви за следващото мото състезание. За да поеме отговорната и тежка роля на навигатор, актрисата е изкарала курс по безопасно шофиране в академията на европейския шампион по автомобилизъм Павел Жеков.



Бившата любима на Слави Трифонов признава, че обожава да натиска газта и да кара бързо, защото това й създава чувство за свобода. „Адреналинът ми се вдига на макс и това е най-хубавото", споделяла хубавицата. Тя обаче била разумен водач и не си позволявала да предприема рисковани изпреварвания или пък да шофира извън позволените на магистралата 130 км/ч. Признава обаче, че често й се иска да вдигне до 200 км/ч. Именно това желание за адреналин я е подтикнало да стане навигатор. Макар самата тя да не шофира спортната кола „Хюндай", Раева била щастлива, че фучи с партньора си Васил Жеков по екстремните участъци на рали „България" по трасето Шумен-Варна.

И мъжете приятели на сексапилната певица и актриса хвалят шофьорските й умения и дори й завиждат за бързите й реакции на пътя. На ралито в края на май Алекс бе подкрепяна от своята приятелка и колежка Люси Дяковска. Двете станаха особено близки покрай музикалното риалити „Х Фактор". Алекс беше една от водещите, а Люси беше част от журито. Дяковска специално отиде, за да стиска палци за победата на Раева. Двете бяха засечени от фоторепортера на „Всеки ден" на сладка раздумка преди началото на състезанието.

Източник и сн.: Всеки ден