Алекс Раева и DJ Doncho много скоро ще представят най-новите си парчета.

Последният клип на музикалната и любовна двойка е заснет на красивия гръцки  остров Санторини.

"Докато всички мои приятели се гмуркаха там, аз снимах клип на повърхността. Клипът е много свеж, така го усещам. Морски е, летен, съвсем скоро ще направим промоцията му", споделя Алекс за новото си парче.

В песента тя пее за един "типаж", който би искала да махне от живота си. "Не е конкретен човек, просто това е фабулата. Това е човек, без когото можеш да живееш. Смисълът е да бъдеш силен. Може би съм закъсняла с този клип, май трябваше да го направя преди година-две", откровеничи актрисата и певица.

След няколко дни е промоцията на двете песени на Алекс и половинката й Dj Doncho. "Правим промоция и на двата, което е странно за българския музикален пазар. Цяло лято ще имаме участия, ще бачкаме, за да може после да се гмуркаме на спокойсвие"

Алекс е известна със своето екстремно хоби - дайвинга, по което е запалила и Дончо. "Той става все по-добър и аз много се радвам"
Любимата компания на певицата за гмуркане са нейният любим Дончо и близкия й приятел Любен Дилов-син, а любимата дестинация - Червено море.