Нов любовен сингъл "My Love" пуска Алекс Раева с диджей Дончо. С него връзката й далеч не е само професионална, потвърди самата певица пред “Труд”.

Това е втората песен, по която работят заедно. Но първата, откакто има чувства между тях. В сингъла става дума за правилната среща, случила се в най-точния момент и място. И любовта им определено струи.

Раева, която се е парила неведнъж от твърде напористото внимание на медиите в личния й живот, този път не крие интимните си отношения. Напротив - тя демонстрира щастието си дори във видеото към песента. Защото вярва, че чувствата й с Дончо не са мимолетни. Те не са пламнали от пръв поглед, познават се отдавна, но са заедно от 6 месеца.

“Не мога да повярвам, че сме работили заедно цяла година, без да се погледнем един друг като мъж и жена”, разкрива Александра.

*Алекс и DJ Дончо (Снимка:perfekten)

Малцина наши певци продължават да разбиват с глава стената, каквато е родният ефир. Незначително е количеството българска музика по телевизиите и радиата. В България напоследък тя е некомерсиален бизнес. Алекс обаче твърди, че има достатъчно работа. С Дончо даже получават повече ангажименти, отколкото очакват. Най-често пътуват из страната, по-рядко излизат на столичната клубна сцена. Раева не смята, че работата й като певица в момента е стъпка назад спрямо дългогодишния й щат в “Шоуто на Слави”.

“Трудът там безспорно бе добре оценен. Но няма по-сладко от това сам да изкарваш парите си”, коментира Раева и добавя: “Рискът е приятен. Пък и кое е по-добре - да си беквокалистка или да пееш собствената си музика?”



Александра е развивала съзидателността и въображението си в немалко области на изкуството - музика, пеене, изобразително изкуство, дизайн... В момента се снима в най-новия тв сериал - “7 часа разлика” на Магърдич Халваджиян. На екран ще го видим на есен. Макар да е дете на актьори (Илия Раев и Наталия Бардская), Раева винаги е бягала от тяхната професия.

Твърди, че се е дърпала от всичко ново и непознато за нея, защото като малка майка й все я бутала напред, а Алекс по детски се е съпротивлявала. “Винаги съм се подценявала, разчитала съм на някой друг да открие таланта у мен. Не мога да се погледна отстрани и да се харесам.” Така станало и когато Маги Халваджиян я поканил да води “България търси талант” - “Аз дълго го убеждавах, че не ставам.”



Подобен сценарий се разиграл и когато Халваджиян навивал Алекс да играе в сериала. “В киното влязох по терлици”, смее се певицата. Вече е почти готов целият първи сезон на сериала. Раева обаче още не е гледала нито кадър от него. Не е сигурна дали се е справила добре, защото тя е единствената непрофесионална актриса.

“Колкото и да се опитвам да бъда естествена пред камерата, защото не съм актриса и предпочитам да бъда себе си, аз все пак играя друг човек... - притеснява се Раева. - Между мен и моята героиня има много общо, но дали играта ми е точно актьорска?! Плаши ме най-вече фактът, че играя с големи актьори.”



В сериала тя е двойка с Малин Кръстев. С него й е лесно, защото той й дава уроци на самия снимачен терен. “След всеки съвет ми казва “Дай сега лев и 50...”, смее се Алекс. Тя търси акъл за ролята и от родителите и сестра си Веселина, която е преподавателка по слово и реч в НАТФИЗ, пише trud.bg.

Снимки на Алекс: Костадин Кръстев-Коко