Слухове за бременността на Алекс Раева се пускат периодично от години, но мълвата най-накрая е истина, а пиарката ѝ Ани Халваджиян потвърди благата вест, писа "Галерия". От суеверие тв водещата и и певица отказва всякакви интервюта и не желае да коментира темата, но запознати издават, че в момента е в петия месец и трябва да роди през юли. Алекс кара лека бременност и дори беше на почивка на Малдивите с приятелката си Мария Игнатова в края на януари.



Противно на слуховете обаче, тя не е забременяла след инвитро процедура, а по естествен начин. Засега Раева не издава кой е бъдещият татко, защото той самият не иска никаква публичност. Двамата са заедно повече от година, а връзката им се случила след много писане и говорене. Макар че мъжът живее и работи в чужбина, искрата между тях пламнала в България.

Алекс го приема за свой учител, което е търсила във всичките си мъже досега. Двамата са на една възраст, той е по-голям от нея само с година. Алекс крие с какво точно приятелят й се занимава, но казва, че е постигнал доста неща в живота си