Този упорит слух се разнася из „Денсинг старс” от седмица насам заради странното поведение на актрисата.

Освен че упорито крие наедрялото си коремче, тя е отсъствала два от дните, в които няма лайф издания с оправданието, че й е лошо и се налага да отиде на лекар.

Според дамите в шоуто Алекс проявява всички признаци, че очаква бебе. Актрисата била твърде чувствителна към миризми и определени храни.

Окончателно обаче Сърчаджиева се издала, когато отказала да танцува на финала. Тя и Краси Ранков трябваше да подготвят фокстрот, който да покажат пред зрителите, пише Blife.bg

Още миналата седмица обаче актрисата заявила, че състоянието й не позволява подскоци, резки движения и каквито и да било физически натоварвания. С което затвърдила слуховете, че отново е бременна.

„С половин уста намекна, че е бременна, но изглежда е още в началото и за това не иска да съобщава. Преди третия месец не е хубаво да се говори за това, но Сашка видимо се пази”, обясняват хора от екипа на предаването.

Втората бременност на Сърчаджиева не е изненада за никого. Тя роди дъщеря си София преди три години и от Коледа насам не спира да говори за ново бебе.

„Искам час по-скоро да даря София с братче или сестричка, за да не е сама. Колкото по-малка е разликата, толкова по-добре, за да бъдат приятели. С Иван пък мечтаем за голямо семейство и дори повече от 2 деца”, сподели още тогава Сашка.

Както изглежда водещата е решила, че сега е идеалният момент да се посвети на семейството. И след края на „Денсинг старс“ да се радва на майчинството и работните си проекти, пише „Всеки ден“.