Алекс Сърчаджиева отново е руса, след като веднага след смъртта на съпруга си Иван Ласкин рязко смени имиджа и боядиса косата си в шоколадово кафяво. Младата вдовица запази тъмния цвят само няколко месеца и днес отново е блондинка с помощта на своя доверен фризьор, който се грижи за нея по време на участието й в Биг Брадър. 

Тази събота актрисата събира приятели, роднини и семейството на помен. Сред тях ще бъдат Фънки и жена му, Даниела – вдовицата на Чочо Попйорданов, твърди БЛИЦ. Hotnews.bg припомня, че Ласкин си отиде на 6 януари след няколко месечен престой в различни болници от цироза.

Сезонът в Сатиричния театър приключи за Алекс и се очаква съвсем скоро тя да посети морето с дъщеря си и приятелки, най-вероятно в съседна Гърция. По традиция Ласкин и семейството му всяка година отдъхваха в южната ни съседка с приятели и Алекс решила и този път да посети Халкидики. Все още не е ясно дали Алекс да е водеща на новото предаване "Игри на волята" заедно с Азис, чието име бе оповестено още преди седмица.