Александра Сърчаджиева посрещна 36-ия си рожден ден в компанията на най-близките си приятели и на двете дъщери на Ласкин, видя "България днес". Моменти от празника сподели доведената дъщеря на Алкес - Люба, с която са в прекрасни отношения и която е от първия брак на актьора с Мирослава Гоговска.

От кадрите се вижда как Алекс духа свещите на тортата, а около нея са хора от най-близкото й обкръжение, които й помагат в най-трудните моменти след смъртта на Ласкин. Сърчаджиева е без почти никакъв грим и е облечена с обикновена тениска. Въпреки ежедневната си визия Алекс сияе от щастие и не спира да се смее.

До нея е и 9-годишната й дъщеря София, плод на любовта й с артиста. През цялото време София е в еуфория, пляска ентусиазирано с ръце, а накрая целува майка си. Сред гостите е и личният й стилист Николай Иванов-Нико, както и семейството на музиканта Фънки.
Въпреки че самият той не успя да присъства на празненството заради предаването "Като две капки вода", Фънки не пропусна да поздрави рожденичката в ефир.