Поразяващата уста на БГ киното Иван Ласкин се оплака в духовития си стил във Фейсбук как едва не останал без пръсти на краката заради немарливостта на жена си Алекс Сърчадижева.

, как можеш да оставиш в спалнята ни, в която 11 години ходя на тъмно нощем (когато ПростаЧката ми алармира), изправена ютия!

Колко пръста имам сега на левият си крак?

На 47 години да ритам по нощите ютии? Помощ!“, написа актьорът. За битовия инцидент той обвини зодията на половинката си – Телец, и я посъветва да си я смени. Приятелите му го утешиха, че въпросната ютия поне не е била включена и нажежена и че „малкият пръст на крака е създаден да отчита местоположението на мебелите в тъмни помещения“. Те го успокояват и с констатацията, че и без пръсти би бил щастливец с такава половинка.

Явно в дома на Ласкин и Сърчаджиева винаги е весело, защото вчера актьорът, бивш кадър на „Армията”, обяви, че благоверната му прилича на фюрер.

„Приключих с тази жена! Добро утро и весела седмица ви пожелавам. До Александра е Магърдич, а отзад корективно гледа Джуди“, написа той до снимка, на която е Хитлер и Алекс със същите мустачки. Идеята му бе да покаже, че се вписват в концепцията на шоуто „Като две капки вода“. Истината е, че от няколко дни талантливата актриса е с нов цвят на косата – розово злато, и никак не прилича на нацист, а е суперженствена.