Алекс Сърчаджиева загуби съпруга си преди 7 месеца, но не страда от липса на мъжко внимание. Тези дни вдовицата на Ласкин бе ухажвана край морето от двама мъже едновременно, а флиртът се разигра пред очите на 8-годишната й дъщеричка София, писа „Уикенд“.

Актрисата прекарва лятото на Южното Черноморие заради новия риалити формат „Игри на волята“. Предаването се снима на затънтения плаж „Липите“ край Синеморец. Сашка е взела и щерката София, тъй като няма кой да я гледа в столицата.

През по-голямата част от деня Алекс е на снимки, но в късните следобедни часове тя и малката ходят на плаж. Онзи ден, например, Сърчаджиева и София газеха горещия пясък в компанията на двамата младежи. Най-вероятно те са колеги на Алекс от риалитито.

Господата я обсипваха с внимание, а на моменти дори флиртуваха с нея. На задявките им тя отвръщаше смеейки се. София пък имаше записан час в сърф училището на плажа, затова майка й и придружителите й предадоха момиченцето на инструктор. После Сашка и ухажорите й се отправиха към крайбрежно заведение, откъдето щяха да наблюдават тренировките на третокласничката.