Александра Сърчаджиева ще води третия сезон на "Денсинг старс", който ще върви по Нова тв.

Актрисата беше лице и на епизодите на "ВИП Брадър" през есента. Ще помага мъж, но името му знаят само продуцентът на шоуто Нико Тупарев и няколко души от екипа на компанията му "Олд скул".

Със сигурност обаче водещият до Сърчаджиева ще е бивш кадър от конкурентната Би Ти Ви.

Освен него и друго лице, станало популярно там, ще влезе в танцовото шоу. Това е Наталия Кобилкина - рускинята, която имаше собствена рубрика за секс в "Шоуто на Слави". Тя вече е била на първата си тренировка със своя партньор.

Режисьорът Люси Иларионов също е получил покана от продуцентите на “Дансинг старс”.

Люси Иларионов - изпълнителят, който сега снима основно клипове на певиците от "Пайнер", също е поканен във формата. Всъщност той стана популярен в началото на 90-те години, когато участваше в момчешката група "Ъп даун".

Бандата беше създадена по модел на американската "Бекстрийт бойс". Тогава в абсолютно всичките си клипове момчетата от "Ъп даун" изпълняваха модерни танци в синхрон.

В шоуто ще танцува и Яна Акимова, която по време на първия сезон на предаването през 2008 г. започна връзката си с певеца Орлин Павлов. Тя обаче е единствената, за която все още продуцентите не са избрали партньор.

Наталия Кобилкина имаше собствена рубрика в “Шоуто на Слави”, а сега ще танцува в “Дансинг старс”.

Актрисите Латинка Петрова и Елен Колева, световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, певицата Глория и тв водещите Део и Румен Луканов са част от звездите, които ще танцуват в третия сезон, а Илияна Раева в качеството си на жури ще оценява хореографиите на танцовите двойки.

Тв водещата Венета Райкова също е получила покана, но отказала, защото е поела други сериозни ангажименти към Нова тв през март.

В шоуто ще танцуват 14 известни личности с 14 професионални партньори. "Дансинг старс" стартира в ефира на Нова тв на 11 март.

Навремето Нико Тупарев направи и първия сезон на шоуто по Би Ти Ви. Вторият - през 2009 г., се продуцираше от Слави Трифонов и "Седем осми".