Песента, посветена на Денис Теофиков, вече е факт, а авторите й са категорични, че не търсят слава и пари. "България днес" се свърза с Антонио, един от най-близките приятели и колеги на Денис, който е и автор на част от текста. "Грей високо горе в небето, вечно ще останеш в сърцето. Пей високо горе ангелския глас, вечно ще останеш ти един от нас", гласи припевът на песента в изпълнение на Антонио и Лео.

"Всичко е договорено със семейството на Денис, както и това песента да не бъде качена в неговия канал в ютуб. Те предложиха да бъде пусната в канала на Леони, който е баща на Лео. Всички средства от песента ще бъдат дадени на родителите на Денис. Нищо от това, което правим, не е за слава. Всичко е направено за Денис", споделя пред вестника Антонио. Песента трупа огромна популярност във видеоплатформата ютуб и за броени часове натрупва 100 хил. гледания.

На въпрос какво мисли за нападките срещу близките на 21-годишния Теофиков, които споделят спомени с него в мрежата, Антонио категорично отговори: "Никой не трупа слава на гърба на Денис! Не трябва да си човек, ако правиш такова нещо. Алекса ми е братовчедка, бяха заедно с Денис от няколко години. Никога не са искали да споделят връзката си, защото тя знаеше какъв му е периодът и че не трябва да го свързват с никой. Денис е звезда. Няма какво да се говори на тази тема, че някой си прави реклама на негов гръб."

Както "България днес" писа преди дни, трима от най-близките приятели и колеги на трагично загиналото момче записаха парче, посветено на певеца. Новоизгряващата звезда Лео и баща му Леони заедно с Антонио се събират и пишат текста към песента заедно.
"Текстът си дойде сам от мъка. Страданието го роди. Събрахме се тримата да напишем текста и музиката. Всичко е съгласувано с родителите на Денис", разказва още пред "България Днес" едно от новите лица в попфолка Антонио.