"Искам да имам връзка с Григор Димитров и съм сигурна, че един ден двамата ще бъдем заедно. Ще се постарая много, за да го открадна от сегашната му приятелка Никол Шерцингер и да бъде само мой в леглото.", заяви бързо прогресиращата фолк певица Алекса, която е очарована от визията на най-добрия български тенисист.

"От спортистката Мария Шарапова премина на певици. Никол е много хубава жена и световноизвестна певица, но Гришо! И в България има хубави певици", откровено сподели Алекса. Певицата не се притесни да даде прогноза за връзката на Григор и Никол. Според пловдивската хубавица отношенията между Григор и Никол са пиар трик и разликата във възрастта им е много голяма, за да бъдат заедно дълго, пише България днес. Според нея те скоро ще се разделят и тя ще се превърне в новата любимка на тенисиста с редица международни успехи.

"Гришо, и в България има хубави певици. Обърни им внимание, и ние заслужаваме хубави мъже като теб", призова го изпълнителката, която се опитва по всякакъв начин да привлече вниманието на известния спортист.

*снимка: The Courier Mail

Източник: slava.bg, загл. сн. Ара