Нападателят на Тотнъм Джърмейн Дефоу може и да няма много спечелени трофеи във визитката си, но за сметка на това през леглото му са минали най-желаните жени на Острова.

След като имаше връзки с Даниел Лойд (сега годеница на футболиста на Уулвс Джейми О'Хара), Шантал Хютън, Имоген Томас (бившата любовница на Райън Гигс), Шарлот Миърс, с която дори стигнаха до годеж, и еротичния модел Сара Джигъл, сега на ред е Александра Бърк.

Новата двойка все още не е потвърдила статута си, но вече е била забелязана на романтични разходки, а самата Александра подхрани слуховете с коментарите си в "Туитър" при загубата на Тотнъм от Манчестър Юнайтед.

За нещастие на феновете на "шпорите" певицата е фен на "Червените дяволи". "Руунииииии!!! Голям мач, Тотнъм - Манчестър Юнайтед! Хайде да си свършим работата, "дяволи", написа на страницата си в социалната мрежа г-ца Бърк. След почетния гол на Дефоу обаче красавицата не издържа и написа: "Давай, Дефоу".

Според "Сън", нападателят на Тотнъм вече е запознал новата си приятелка с родителите си. 23-годишната Александра е сред най-актуалните имена на Острова в момента, след като през 2009 година спечели британския "Х-Фактор" със спиращо дъха изпълнение на "Hallelujah". Песента се превърна в най-сваляния сингъл в Европа със 105 хиляди копия за по-малко от два часа след излизането си.

Източник: