Преди да станат двойка богаташките наследници на Миньо Стайков и Ветко Арабаджиев – Стайко Стайков и Александра Арабаджиева, са имали доста перипетии в любовта.

Синът на алкохолния бос дълго не е могъл да преживее раздялата с пребитата манекенка Деси Зидарова. Дори се носи мълвата, че именно той е поръчал на биячи да раздробят хубавите крака на блондинката.

Александра пък едва се освестила, след като гаджето й Ники Михайлов я заряза в края на миналата година, след което веднага се прехвърли на Алисия. Това тотално довършило богаташката щерка, която дълго време отказвала да си намери заместник на футболиста.

*Алекс и Ники

Тогава на хоризонта се появил Стайко. Двамата всъщност били сватосани от общи приятели на милионерските семейства. Целта била да се излекуват младите от любовната депресия. След като Алекс и Стайко се харесали, били оставени да градят връзката си, както намерят за добре. По-късно обаче, последвал зловещ скандал и раздяла, но в началото на летния сезон, чувствата им отново пламнали, пише kliuki.bg.

*Алекс и Ники