Палавата Александра Богданска посрещна Новата 2017 г. в тузарска обстановка в елитен хотел във Френските Алпи.

На личната си страница в социалната мрежа Алекс е качила поредната си зашеметяваща снимка, тя грее с широка усмивка на тераса в най-известния френски зимен курорт Шамони в подножието на алпийсдкия първенец връх Мон Блан, който е висок 3842 м.

„Ти си луда!“, това е първият коментар на приятел под снимката, вероятно притеснен, че с „лудата си глава“ моделкакта като нищо може да си е навила на пръста да покорява посред зима един от най-недостъпните върхове в Европа, пише struma.bg.

Името на красивата благоевградчанка нашумя в последната година след скандалите, съпътствали края на връзката й с Лудия репортер Даниел Петканов.

По-късно тя призна, че има нова тръпка в живота си и това е млад милионер от Монако на име Макс. Вероятно той е причината тя да посрещне Новата година не къде да е, а във Франция.

Като ирония на съдбата скандалът, в който я вкара Лудия Репортер, даде голям тласък на кариерата й, а компроматната снимка с пръста в устата и на новия любим, вече се ползва като запазен знак в рекламен клип за бързи кредити, на който Александра е лице.