Александра Богданска вече се наслаждава на лятото.

Мис национален отбор по баскетбол залива профила си във Фейсбук със снимки по бански в модното розово или в басейна и събира хиляди лайкове. Тя обаче се шегува със себе си, като се сравнява с любимия герой на малки и големи Розовата пантера.

Брюнетката този месец изгря от кориците на почти всички български списания. Тя може да се похвали с две корици и още две фотосесии. В интервю пред списание „Грация” Богданска призна, че е била изоставена от близки приятели, след като гръмна скандала от раздялата й с лудия репортер Даниел Петканов.

Така освен края на любовта, хубавицата трябвало да преживее и загубата на важни за нея хора.”Ударът беше двойно по-болезнен, когато близки приятели ми обърнаха гръб и започнаха да странят от мен заради хорските приказки и всичко, което се изписа”, откровеничи миската. Проблемът обаче и позволил да отсее истинските си авери от тези, които искали да бъдат с нея, само защото е известна и красива. Неотклонно до нея останало семейството й, признава с днешна дата хубавелката. „Тогава разбрах, че единствените, които ще се зарадват искрено на успехите ми и ще бъдат до мен, каквото и да стане, са в семейството ми.”

Стожер на фамилията на мис национален отбор по баскетбол е бащата на Алекс Милан Богдански, общински съветник от Благоевград. Малко след като избухна скандала с дъщеря му, той застана плътно зад гърба й и я подкрепи всячески.
Днес Алекс не само е научила важен урок, но е успяла да продължи напред и да съхрани позитивното отношение към живота в себе си.