Вместо да й избоде очите, Даниел Петканов изписа вежди на бившата си приятелка - моделката Александра Богданска.

Благоевградската красавица, която бе публично очернена от Лудия репортер на Милен Цветков, е подала предизвестие за напускане на квартирата си в Студентски град и се изнася към Монако, където живее настоящият й приятел - италианеца Макс.

Припомняме, че в началото на септември избухна невероятен скандал. Петканов окепази любимата си във "Фейсбук", като обяви, че къса с нея, заради системни изневерите й с чужденци. Петканов постна и снимки на миската, на която тя е лапнала пръста на непознат мъж. Появиха се слухове, че Александра заработва като компаньонка и спи с богати чужденци за пари. А всичко това докара нервен срив на Богданска и тя бе хоспитализирана в психиатрията в центъра на София.

Вместо да й съсипе живота обаче Даниел Петканов направи супер услуга на "Мис Национален отбор - баскетбол". Три месеца след случая Богданска се скъсва от ангажименти, наскоро снима няколко рекламни фотосесии, но най-важното е, че откри мъжа, с който да продължи напред, въпреки публичния резил.



Заможният италианец Макс заявил сериозните си намерения към българката, като й предложил да заживеят заедно в Монако. Там баровецът има жилище, но бизнесът му налага непрекъснато да разтяга тегели между Княжеството и родината си. Нарежда обаче ангажиментите си така, че да има свободно време, за да пътува и за удоволствие с българската си приятелка. От няколко дни, например, двойката се радва на романтична Венеция, а щастливата Александра не пропусна да сподели в социалните мрежи снимки от адриатическото пристанище, и разбира се, да демонстрира любовта си с италианеца.

Миската обаче няма да напуска завинаги България. Тя ще се връща редовно, поне още няколко месеца, заради образованието си в УНСС. Богданска е последна година в специалността "Индустриален бизнес". Манакенката имала планове след бакалавърската си степен да запише и магистартура, но е много възможно да се откаже от нея заради новия си любим.