Александра изненадва с новия си проект „По-кротко“, който е в колаборация с гръцките звезди Iordanis Agapitos и Zan Batist.

Видеото към песента можете да гледате от днес в ефира нa FEN TV, както и в Интернет.

След двете си балади, този път младата изпълнителка на Diapason Records залага на изцяло модерно парче с r’n’b звучене. Това е и първият международен проект за чаровната брюнетка.

Iordanis Agapitos вече е познат на българската публика от дуета си с Ашли – Ano kato, както и с песента „Двете сладурани“ в изпълнение на Тони Стораро, която е по негова музика. Той е композитор и на „По-кротко“, както и автор на гръцкия текст. Парчето прави впечатление и с фийчъринга на рапъра Zan Batist, който е добре познат в Гърция с многото си успешни колаборации с популярни изпълнители.

Александра не крие, че е много доволна от новия си проект. „Песента ме грабна още на първо слушане. И е страхотно, че я направихме заедно с Iordanis Agapitos и Zan Batist. Двамата са изключително талантливи и съвместната ни работа беше истинско удоволствие.“, сподели чаровната певица.

Iordanis Agapitos също признава, че е много доволен от втория си общ проект с българска изпълнителка. „Тази песен е съвсем различна като стил и Александра се справи много добре. Тя е много талантлива и изключително позитивна и мисля, че ще има голям успех в бъдеще.“, довери гъркът. „Надявам се „По-кротко“ да се хареса на публиката и в двете държави.“, каза още той.



Видеото към „По-кротко“ е заснето от екипа на Front Line Cinema. В него Александра влиза в ролята на жената-котка. „Много ми допадна този образ. Изключително много се забавлявах с ролята.“, сподели красавицата. „Идеята за този костюм бе провокирана от текста на парчето, в който се пее, че съм „хищна котка“. Решихме да направим едно намигване към публиката.“, разкри тя. „Iordanis и Zan са много артистични и се справиха великолепно със задачите си пред камерата. А освен това са много забавни и като хора и по време на целия снимачен процес се смяхме много.“, допълни още тя.

Освен „котешкия“ сет Александра демонстрира и още три модерни визии. Стайлингът на певицата, както и на гръцките изпълнители е дело на Стоян Апостолов. Гримът е на Цецо Андреев, а косите – на Ивайло Колев.

Източник и сн.: Planeta.tv