35-годишна Александрина е една от най-интересните участнички в тазгодишния сезон на „X Фактор".

Пълничката певица привлича вниманието към себе си не само с едрогабаритната си осанка, но и с интересната си биография, разучи репортер на вестник „Всеки ден". Пеещата „биг мама" дори е племенница на вече покойния бивш президент на Македония - Борис Трайковски. Детските си години тя изкарала в неговата компания и братовчедите си в Скопие.

Родена в Сандански, Александрина не се е прибирала в родния си град от близо 20 години. Последните й спомени с китното българско градче са свързани единствено с проблемите, които имала в училище. След седми клас не я приели в елитните гимназии и тя трябвало да завърши Земеделското училище, където я учили да кара трактор, мотокари и как се ремонтират двигателите им.

„Не харесвах нито един от часовете в училище - всичките до един ми бяха скучни и бягах непрестанно. Накрая се наложи да ме изключат от училище заради неизвинени отсъствия", връща лентата назад дебеланката. За да не остане без диплома, тя се записала на вечерно училище, откъдето се сдобила с диплома за средно образование.

Веднага след завършването си Александрина хванала пътя за Кипър и това й пътуване предопределило живота й - вечно да кръстосва света надлъж и нашир. Повече от 20 години майка й работи в един от най-големите кипърски градове - Ларнака, където щерка й също се хванала на работа и за няколко години научила и гръцки език. Впоследствие, изморена от работата на миячка в кухнята, Александрина започнала да работи по круизни кораби, където пък вместо морска болест, я хванала любовта.

Момата от Сандански официално работила като готвачка, но се залюбила с капитана на кораба, който я превърнал в личната му готвачка. Пълничката нашенка се уверила, че любовта на мъжа минава през стомаха, тъй като тя е категорична, че успяла да спечели капитана със засуканите си пържени кюфтенца, мусака по гръцки и боб чорба. Цели 9 години тя въртяла както любов, така и черпака на палубата, но след като прехвърлила трийсетака, била категорична, че е време да хвърли котва и да намери своя пристан.

Александрина се върнала у нас преди няколко месеца и съвсем случайно научила за кастинга на „X Фактор". Нейни приятели я мотивирали, че напук на килограмите й тя има шанс да се качи на голямата сцена и плюла три пъти в пазвата си, преди да се яви пред журито на риалитито. И оттук насетне, след като Александрина стана част от отбора на певци на възраст над 25 години, й остава само едно - да спази обещанието си, което даде пред Маги Халваджиян, че ще успее да свали близо 20 килограма преди старта на големите концерти и да шашне публиката с визия и танци.