Тв водещият Александър Кадиев е пристрастен към видеоигрите, но за разлика от масовката не се крие във виртуалния свят, а просто разпуска.

„Намирам игрите като добавена стойност към ежедневието ми, защото това за мен е удоволствие. Сядаш и започваш да играеш любимите си игри с приятелите си в интернет или сам и после се кефиш“, изповяда се той пред bTV.

Синът на Катето Евро зарязал конзолата за забавления временно след като се запознал с половинката си Таня. Любовта го подтикнала да продаде всичките си игри, но 2 години по-късно ги откупил. Двойката вече 6 години живее щастливо, а през 2015 г. на бял свят се се появи и дъщеря им Катерина.

Носителят на „Икар“ разкри и бурното си детство, когато до такава степен вбесява баба си, че тя пожелава да се самоубие. „Аз бях много неприятно детенце.

Говоря ти за страшен идиот. Човек, който не признава законите на гравитацията, правилата за движение по пътя...“, призна той. По време на почивка в роден морски курорт малкият Кадиев решава да се хвърли от туристическо влакче, което изправя косите на баба му. Като се върнали в хотела жената, известна с ясновидските си дарби, звъннала на Катето Евро и съобщила, че ще скочи от най-високата сграда заради него.